Jasper Admiraal

Team manager


Jasper heeft meegedaan aan de 2012 DONG Energy Solar Challenge en heeft sinds die tijd al een passie voor zonneboot races. Hij zal elke mogelijke kans aangrijpen om onze visie waar te maken.

Hidde Pik

Vice-voorzitter & Hoofd Externe Betrekkingen


Hidde heeft zijn roots liggen in de Nederlandse zeilwereld, waar hij een passie kreeg voor watersport en races. Hij is vastberaden het hoogst haalbare uit deze ervaring te halen.

Heleen Jeurink

Hoofd Communicatie


Heleen hoopt met dit team de best mogelijke boot te gaan bouwen. Doel voor het einde van het jaar is dat niet alleen wij, maar heel Twente trots is op onze behaalde resultaten.

Martijn Groot Jebbink

Hoofd Romp & Draagvleugels


Martijn is zijn bachelor werktuigbouwkunde aan het afronden en is al vanaf de eerste dag enthousiast fan van zonneboten. Hij is vastberaden om deze eerste editie van Solar Boat Twente tot een succes te maken.

Martijn Wilpshaar

Ontwerp Draagvleugels


Martijn is altijd al zeer geïnteresseerd geweest in duurzame energie. Hij kijkt ernaar uit samen te werken met een prachtig team en met bedrijven om het best mogelijke resultaat neer te zetten.

Bram Seinhorst

Aansturing Draagvleugels


Bram is een werktuigbouwkundige, momenteel bezig aan zijn bachelor. Hij is geïnteresseerd in alle soorten races en is vastbesloten om de Solar Boat Twente te helpen op de weg naar Monaco.

Robert Geels

Rompontwerp


Robert is altijd op zoek naar efficiënte, zowel in als buiten het water. Als technoloog wil hij zijn kennig en vaardigheden op de proef stellen.

Arnoud Meutstege

Zonnedek & Externe Betrekkingen


Arnoud is altijd al geïnteresseerd in hoe technologie en optimalisatie de prestaties beïnvloeden. Door mee te doen met dit eerste team, wil hij de uitdaging aangaan om deel te nemen aan de Monaco Zonneboot Race 2017.

Jeroen te Braake

Composieten


Jeroen is een masterstudent Industrieel Ontwerpen die graag zijn opgedane kennis op het gebied van materialen en coatings wil toepassen. Met zijn competitiviteit wil hij Solar Boat Twente helpen de beste resultaten te behalen.

Ids de Vos

Hoofd Aandrijving & Elektronica


Ids is een werktuigbouwkundige bezig met zijn master. Hij wil indruk maken op de races in zijn woonplaats Akkrum en in Monaco. Daarom streeft hij naar een origineel, high-end en innovatief ontwerp van de zonneboot.

Jesse van Rhijn

Propeller Ontwerp & Data Acquisitie


Jesse heeft veel kennis van de natuurkundige principes achter technische projecten. Hij zal zijn kennis en ervaring in praktijk gaan brengen door aan de technologie in de zonneboot mee te werken.

Sam Benou

Elektronica & Externe Betrekkingen


Sam is een master student Industrieel Ontwerpen met speciale interesse voor elektrische voertuigen. Het deelnemen aan Solar Boat Twente zal hem voorbereiden op de toekomst in de vervoerssector.

Niels Leijen

Elektronica


Niels is een bachelor student en zal op zoek gaan naar een manier om een (bijna) oneindig vermogen voor de zonneboot te creëren. Hij is vastberaden om volop gebruik te maken van deze bron om de best mogelijke boot te maken.

Mark Bruijn

Telemetrie & Elektronica


Mark is een masterstudent Elektrotechniek, met een specialisatie in de richting ‘Embedded Systems’. Dit wil hij graag toepassen in de boot in het telemetriesysteem, om zo efficiënt mogelijk data te versturen tussen de boot en de kant.