POWERED BY

Van Oossanen bestaat uit onafhankelijke scheepsarchitecten en hydrodynamici met zeer veel ervaring in het ontwerp van zeil- en motorjachten, commerciële schepen en geavanceerde marine vaartuigen. Ons specialisme ligt op het gebied van scheepshydrodynamica en -performance. Wij lopen wereldwijd voorop in de scheepsbouw en vloeistofdynamica en zijn bekend van ons gepatenteerde brandstof besparende Hull Vane®.

Conrad is een webwinkel in elektronica. Conrad levert artikelen die het leven aangenamer, efficiënter en mooier maken. Onze originele ideeën op technisch gebied vormen een inspiratie voor iedereen die zich beroepsmatig of privé met techniek bezighoudt.

Krachten bundelen op het gebied van onderzoek naar de nieuwste generatie zonnecellen. Met dat doel werd in 2010 Solliance opgericht. De onderzoeksorganisatie is een samenwerkingsverband van ECN, TNO, Holst Centre en imec. Samen met de universiteiten van Eindhoven, Hasselt, Delft en Leuven, kunnen de onderzoeksinstituten een rol van betekenis spelen in het wereldwijde onderzoek naar de solar-technologie van de toekomst.

De Universiteit Twente is een jonge en ondernemende universiteit die jonge mensen voorbereidt op die toekomst. Dit doen wij door innovatief, aantrekkelijk en toekomstgericht onderwijs en door een globale rol te vervullen in technologisch én maatschappelijk onderzoek. 2.950 wetenschappers en professionals zorgen samen voor baanbrekend onderzoek en inspirerend onderwijs voor meer dan 9.000 studenten.

Omexom ondersteunt haar klanten om de energietransitie te realiseren. Omexom biedt vanuit vier business units in Assen, Dordrecht, Duivendrecht en Zwolle alle diensten en expertise voor de opwekking, transmissie, transformatie én distributie van elektriciteit. Door advies, ontwerp, installatie, integratie en onderhoud realiseren we oplossingen voor onze klanten. Vooral voor producenten, eigenaren en beheerders van netwerken in de sectoren energie, mobiliteit en industrie op alle spanningsniveaus.

Excellent partner

Twence is een producent van grondstoffen en energie uit afvalstromen en biomassa. Wij brengen grondstoffen terug in de kringloop en leveren duurzame energie. Twence draagt daardoor bij aan vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen en de vermijding van CO2-uitstoot.

Maxon motor is producent en wereldwijde leverancier van hoge precisie motor systemen. Ze zijn spaarzaam met middelen en hebben een voorbeeldig record met betrekking tot het milieu.

Het fonds ondersteunt waardevolle initiatieven op het gebied van innovatie en persoonlijke hulpverlening. De stichting ten Hag Supportfonds ondersteunt deze initiatieven met giften van enkele duizenden euro’s en/of persoonlijke ondersteuning door de bestuursleden.

De KÖBO-groep heeft al meer dan 110 jaar ervaring op het gebied van aandrijftechniek, met als specialisatie speciale transportkettingen voor vele toepassingen. KÖBO-rollenkettingen, transportkettingen en kettingwielen, hebben hun weg gevonden naar vele applicaties en oplossingen voor onze klanten.

Our mission is to be the Solutions Provider of choice for High Technology OEM Customers, anticipating their needs and rapidly delivering comprehensive value-creation solutions during the entire Product Life Cycle.

De Pillen Group is een familiebedrijf sinds 1956 en bestaat uit verschillende bedrijven met elk een eigen specialisme; van toelevering in de fijnmechanische industrie tot eindproduct in de interieurbouw.
De PillenGroup gelooft in continue verbetering en kwaliteitsbeheersing. Het blijven innoveren en groeien in ervaring en netwerkrelaties.

Advantech is a leader in providing trusted innovative embedded and automation products and solutions. Advantech has always been an innovator in the development and manufacture of high-quality, high-performance computing platforms.

Plus partner

Basic+ partner

Basic partner