Management

Jasper Admiraal

Werktuigbouwkunde

Voorzitter

Jasper heeft meegedaan aan de 2012 DONG Energy Solar Challenge en heeft sinds die tijd al een passie voor zonneboot races. Hij zal elke mogelijke kans aangrijpen om onze visie waar te maken.

Hidde Pik

Werktuigbouwkunde

Vice-Voorzitter & Hoofd Externe Betrekkingen

Hidde heeft zijn roots liggen in de Nederlandse zeilwereld, waar hij een passie kreeg voor watersport en races. Hij is vastberaden het hoogst haalbare uit deze ervaring te halen.

Lisa Postma

Business administration

Penningmeester & Externe Betrekkingen

Lisa is een masterstudent bedrijfskunde met een passie voor innovatie. Ze hoopt dat we, als een team, erin gaan slagen geweldige dingen te bereiken en een schitterende boot gaan bouwen.

 

Communicatie

Heleen Jeurink

Civiele techniek

 

Hoofd Communicatie

Heleen hoopt met dit team de best mogelijke boot te gaan bouwen. Doel voor het einde van het jaar is dat niet alleen wij, maar heel Twente trots is op onze behaalde resultaten.

Ruben Peters

Industrieel ontwerpen

 

Communicatie

Ruben is een Industrieel Ontwerper die dit jaar aan het afstuderen is voor zijn bachelor. Hij heeft veel ervaring met ontwerpen en prototypes maken en is vastbesloten om dit team te helpen bij ons optreden op de Monaco Zonneboot Race 2017.

 
 

Romp & draagvleugels

Martijn Groot Jebbink

Werktuigbouwkunde

 

Hoofd Romp en Draagvleugels

Martijn is zijn bachelor werktuigbouwkunde aan het afronden en is al vanaf de eerste dag enthousiast fan van zonneboten. Hij is vastberaden om deze eerste editie van Solar Boat Twente tot een succes te maken.

Martijn Wilpshaar

Werktuigbouwkunde

 

Ontwerp Draagvleugels

Martijn is altijd al zeer geïnteresseerd geweest in duurzame energie. Hij kijkt ernaar uit samen te werken met een prachtig team en met bedrijven om het best mogelijke resultaat neer te zetten.

Bram Seinhorst

Werktuigbouwkunde

 

Stabiliteit

Bram is een werktuigbouwkundige, momenteel bezig aan zijn bachelor. Hij is geïnteresseerd in alle soorten races en is vastbesloten om de Solar Boat Twente te helpen op de weg naar Monaco.

Robert Geels

Biomedische Technologie

 

Rompontwerp

Robert is altijd op zoek naar efficiënte, zowel in als buiten het water. Als technoloog wil hij zijn kennig en vaardigheden op de proef stellen.

Arnoud Meutstege

Advanced Technology

 

Rompontwerp

Arnoud is altijd al geïnteresseerd in hoe technologie en optimalisatie de prestaties beïnvloeden. Door mee te doen met het eerste Solar Boat team, wil hij de uitdaging aangaan om deel te nemen aan de Monaco Zonneboot Race 2017.

Jeroen te Braake

Industrieel Ontwerpen

 

Composieten

Jeroen is een masterstudent Industrieel Ontwerpen die graag zijn opgedane kennis op het gebied van materialen en coatings wil toepassen. Met zijn competitiviteit wil hij Solar Boat Twente helpen de beste resultaten te behalen.

 
 

voorstuwing & elektronica

Ids de Vos

Werktuigbouwkunde

 

Hoofd Aandrijven en Elektronica

Ids is een werktuigbouwkundige bezig met zijn master. Hij wil indruk maken op de races in zijn woonplaats Akkrum en in Monaco. Daarom streeft hij naar een origineel, high-end en innovatief ontwerp van de zonneboot.

Jesse van Rhijn

Toegepaste Natuurkunde

 

Propeller & Data Acquisitie

Jesse heeft veel kennis van de natuurkundige principes achter technische projecten. Hij zal zijn kennis en ervaring in praktijk gaan brengen door aan de technologie in de zonneboot mee te werken.

Sam Benou

Industrieel Ontwerpen

 

Elektronica & Externe Betrekkingen

Sam is een master student Industrieel Ontwerpen met speciale interesse voor elektrische voertuigen. Het deelnemen aan Solar Boat Twente zal hem voorbereiden op de toekomst in de vervoerssector.

Niels Leijen

Elektrotechniek

 

Elektronica

Niels is een bachelor student en zal op zoek gaan naar een manier om een (bijna) oneindig vermogen voor de zonneboot te creëren. Hij is vastberaden om volop gebruik te maken van deze bron om de best mogelijke boot te maken.